English

Jedna plasticna boca u prirodi ne moze da se raspadne za 3 hiljade godina. U slucaju da se ta plastika kojoj toliko vremena treba da se unisti reciklira:
•  Manje ce se trositi izvori nafte
•  Produzava se vreme rada postrojenja za skladistenje kucnog otpada.
•  Kada se reciklira 1 tona plastike sacuva se 14 hiljada kW/h energije.о нама

Istorijat Firme: Onur Plastik, pocev od dana svog osnivanja 1983 godine sakuplja otpad ambalaze u Turskoj i regionu i preradjuje ih u svojoj fabrici. Izvozi ih u 43 zemlje u svetu i vraca ih svetskoj ekonomiji. Onur Plastik je sa svojom proizvodnom linijom i tehnologijom vodeca firma na Srednjem istoku i na Balkanu. Ona ubrzava svoje investicije iz dana u dan i ucvrscuje svoju poziciju u sektoru.

Vizija i misija: Sakupljanje otpada koji se stvara u plasticnoj industriji, njegovo vracanje ekonomiji i sprecavanje kontakta ovog otpada sa prirodom za bolji svet. Nasa firma od samog osnivanja 1983 godine raste u sektoru i sigurnim koracima pokazuje svoje postojanje na svetskom trzistu, ukljucujuci nove tehnologije u svoju strukturu, ona ima za cilj da postigne snazniji i visi kapacitet.

Onur u svetu: Zajedno sa svojim distributerima i partnerima postoji u zemlje.
 Continue..

Plastic Recycling Facts

Why is Recycling Plastic Important?
Plastics are a versatile material that can be a valuable asset to your corporate Continue..


PET Recycling/What is PET?

Polyethylene terephthalate or as it is more commonly known PET or PETE is a polymer resin that is part of the polyester family. It has a wide range of uses including synthetic fibers, food Continue..